Εταιρεία

Το πρακτορείο, της καταξιωμένης στο χώρο της, Αλεξοπούλου, παρέχει για 35 και πλέον έτη την εγγύηση στον ευαίσθητο τομέα της ασφάλισης, με γνώμονα τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών του.

Ξεκινώντας σαν πρακτορείο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας του τόπου, προτείνει λύσεις που προσαρμόζονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ασφαλιστικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και των επιχειρήσεων. Σαν εταιρεία πλέον, με την επωνυμίαAlexopoulou Royal Insurance Agents απαρτίζεται από στελέχη με σημαντική τεχνογνωσία.

Η ευρύτητα τεχνογνωσίας, εμπειρίας στις αποζημιώσεις, η ομαδικότητα στην εργασία, αποτελούν τις βάσεις πάνω στις οποίες χτίζονται οι σχέσεις πρακτορείου - πελατών και αποτελούν τα εχέγγυα για την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών.

Με ευθύνη, συνέπεια και ήθος προφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τόσο στον ασφαλιστικό όσο και στον επενδυτικό τομέα. Η αναγνώριση των ασφαλιστικών σας αναγκών, η ταχύτητα στις συναλλαγές και ειδικά στις αποζημιώσεις από τις οποίες φαίνεται και η εικόνα μιας εταιρείας, μα πάνω απ όλα οι διαπροσωπικές επαφές είναι αυτές που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τους υπολοίπους και μας φέρνουν σε θέση ισχύος στην πολυτάραχη ασφαλιστική αγορά.